Cum cumpar

Cum cumpar

Ca sa cumperi de pe site-ul Vintage Point, nu trebuie sa fi expert in cumparaturi online. Mai mult de atat, site-ul nostru te pune in legatura directa cu vanzatorul produsului tau. Iata asdar cei trei pasi pe care trebuie sa ii faci, pentru a achizitiona produsul pe care ti-l doresti, din magazinul Vintage Point.

1. Cauta in magazinul nostru, produsul pe care il cauti. Nu te opri la primul pe care l-ai gasit. Produsele vor fi multe, iar diversitatea preturilor dar si a calitatii lor, va fi considerabila. In cadrul site-ului iti punem la dispozitie categoriile de produse, prezente in fiecare pagina pe partea stanga. Alege de acolo, exact cea ce cauti si alege produsul pe care ti-l doresti.

2. Pe pagina produsului pe care ti l-ai ales, iti punem la dispozitie toate datele de care ai nevoie. De la descrierea produsului, pana la informatii de contact ale vanzatorului. Nume, telefon, orasul din care este, etc. Acest lucru este necesar, pentru ca tu sa poti sa ai o idee despre cine si cat de serioasa este vanzarea. Desi, te asiguram de pe-acum, toate vanzarile din magazinul Vintage Point, vor fi serioase! In pagina de produs, vei regasi 4 poze, descrierea pe care vanzatorul o ofera si alte elemente de interes pentru produs. Ce mai trebuie facut acum? Contacteaza vanzatorul! Simplu, nu-i asa?!

Esti singurul care negocieaza, cumpara si vorbeste cu persoana care vinde aparatura sau sistemele dorite.

3. Negocieaza cu vanzatorul toate unghiurile care te intereseaza. Cu un simplu telefon, poti sa afli tot ce trebuie aflat in legatura cu produsul care te intereseaza. Negocieaza pret, daca este negociabil. Stabileste metodele de plata dar si de livrare. Asigura-te ca totul este bine!

Acestia sunt cei trei pasi, pe care trebuie sa-i faci! Mai simplu de atat, nu exista! Esti in legatura directa cu vanzatorul, prin intermediul Vintage Point. Bine ai venit in comunitatea in care se cauta doar claritate, fidelitate, calitate!

Cum cumpar

ATENTIE! Magazinul Vintage Point nu garanteaza pentru produsele puse pe site-ul nostru, altele decat cele pe care le vindem noi si care vor fi notate ca atare. Produsele pe care utilizatorii nostrii le pun la vanzare, calitatea acestora, modul de plata sau intermediere, cat si garantiile legate de acestea, revin in totalitate acestor utilizatori. Nu ne facem raspunzatori si nici nu vom fi trasi la raspundere pentru neintelegeri intre cumparatori si vanzatori, iar prin aceasta declaratie, incercam sa subliniem din nou, atentia pe care dumneavoastra trebuie sa o acordati produselor pe care vreti sa le achizitionati din magazinul Vintage Point.

Vintage Point isi asuma insa responsabilitatea de a verifica toate anunturile care vor fi postate in magazinul nostru. Ne delegam responsabilitatea de a verifica daca anunturile sunt postate corect, detin informatiile necesare, cat si informatiile de contact ale vanzatorului, prezentate corect.

Produsele Vintage Point. Produsele noastre, vor fi notate in descrierea acestora, cu califcativul "Produs Vintage Point". Daca urmariti doar produsele noastre, calitatea dar si siguranta acestora, cautati acest calificativ. Pentru mai multe detalii legate de produsele noastre, ne puteti contacta, la telefonul prezent in site-ul nostru, dar si prin celalalte metode de comunicare, vezi email, mesaj de pe site, etc.

Va multumim si va dorim cumparaturi placute!