Cum vand

Cum vand

Ca sa vinzi produsele tale in comunitatea de cunoscatori prezenta pe Vintage Point, nu trebuie sa fi geniu in calculatoare. Totul este cat se poate de simplu si construit in asa fel, incat toata lumea sa aiba in cat mai scurt timp, oportunitatea de a vinde in cadrul magazinului nostru. Ca sa iti vinzi produsele in comunitatea noastra, trebuie sa parcurgi urmatorii pasi.

1. Creaza-ti un cont pe site-ul nostru. Toate produsele dar si utilizatorii care vor sa vanda in magazinul nostru, cad sub obligativitatea actionarii unui cont. Daca deja iti faci ganduri despre asta, te putem linistii. Ca sa iti faci un cont in magazinul nostru, nu trebuie sa completezi decat 4 campuri! Mai mult de atat, Vintage Point nu revendica nici un fel de comision sau taxa pentru asta. Este gratuit!

Acceseaza pagina prin care poti sa-ti faci un cont, din butonul dreapta-sus, "Inregistreaza-te, e gratuit " . Dureaza 5 minute, maxim, ca sa iti faci un cont in magazinul nostru! In cazul in care ai deja un cont, ei bine, nu cred ca mai trebuie sa explicam.

2. O data creat contul tau, Vintage Point iti pune la dispozitie toate uneltele necesare pentru ca tu sa poti adauga produsul tau la vanzare. Panoul de administrare personal, va fi punctul tau de referinta. De acolo vei putea seta absolut orice informatie! Dupa crearea contului, vei detine o mica parte din site-ul nostru, in care poti sa urmaresti anunturile tale, sa iti adaugi datele de contact si sa stergi sau sa adaugi alte anunturi. Mai mult de atat, contul tau este gratuit, va fi gratuit, iar magazinul nostru nu va percepe nici o taxa pentru anunturile tale!

3. Completeaza toate datele necesare pentru anuntul si produsul tau. O descriere cat mai ampla si mai exacta, iti poate garanta o vanzare cat mai sigura si succesul dorit. Dar asta, este probabil o activitate de care stiti si pe care nu mai trebuie noi sa o expunem. Stai cu ochii pe anunturile tale. Cumparatorii pot fi aici deja. Esti sigurul care poate intra in legatura cu ei. Toti cumparatorii sau cei interesati de produsele tale, vor lua legatura direct cu tine! Simplu, sau ce?!

Cum vand

Atentie! In cazul in care vindeti produse prin intermediul magazinului Vintage Point, va supuneti la cateva reguli interne. Ca sa publicati anunturi pe Vintage Point, este obligatoriu sa detineti un cont pe site-ul nostru! Pentru a publica anuntul dumneavoastra pe site-ul Vintage Point, trebuie sa adaugati produselor o descriere cat mai detaliata si exacta. De asemenea, sunteti singurul raspunzator pentru tranzactiile sau activitatile care se produc in urma publicarii anuntului.

Vintage Point nu se face raspunzator pentru nici o dauna sau neintelegere intre vanzatori si cumparatori! Singurul responsabil pentru bunul mers si siguranta tranzactiilor sunteti dumneavoastra. Luati legatura cu clientul dumneavoastra. Stabiliti parametrii exacti. Verificati credibilitatea cumparatorului. Si cel mai important, asigurati seriozitate.

Anunturile adaugate in magazinul Vintage Point vor fi verificate de catre administratorii site-ului. Orice anunt care nu corespunde normelor pe care ne stabilim intreaga activitate, vor fi inlaturate din catalogul nostru. Imaginile si informatiile legate de produsul pe care il vindeti, sunt doar responsabilitatea dumneavoastra. Insa, in cazul in care acestea nu se prezinta in termeni cat mai exacti, sau clari, anuntul dumneavoastra va fi sters.

Pentru mai multe informatii legate de modul in care puteti sa adaugati anunturi sau sa cumparati din magazinul nostru, ne puteti contacta la numerele de telefon prezente in intermediul site-ului sau la adresele de mail prezente in pagina de contact.

 

Va multumim si va dorim vanzari bune!