Despre noi

Vintage PointVintage Point se vrea a fi un punct de reper pentru toti cunoscatorii acestui domeniu de activitate. Scopul nostru principal, este sa aducem cat mai multi pasionati ai sunetului de calitate, dar si a electronicii, in acelasi loc. Cu un istoric pornit de la stadiul de pasiune, adus pana la stadiul de profesionalism, Vintage Point isi propune sa realizeze lucruri mari, prin intermediul site-ului nostru. Comunitatea de pasionati dar si de profesionisti ai sunetului, este in crestere in Romania, acesta fiind un studiu si un rezultat cert. Iar noi ne propunem sa fim primul pas in acest domeniu, pionieratul care aduce aceasta comunitate in stransa legatura unii cu ceilalti. Pentru indeplinirea acestui scop pe care ni l-am propus, am adus in fata dumneavoastra site-ul nostru. Dedicat tuturor celor care vor calitate dar si celor care sunt pro-vintage, site-ul nostru va poate oferi tot ce va doriti.

Tehnica este simpla si nu necesita prea multa bataie de cap. Prin intermediul site-ului nostru, iti poti vinde produsele audio dar si materiale adiacente si poti relationa direct cu persoana caruia ii vinzi sau de la care cumperi. Totul gratuit! Fara taxe de intermediere. Fara scopuri ascunse. Si fara incurcaturi.

Aducem in fata dumneavoastra, cele mai bune produse, prin catalogul nostru online si afisam in magazinul nostru doar calitate, fidelitate si calitate. Iar pentru asta, nu trebuie sa fi cel mai mare expert. Trebuie doar sa fi cunoscator.

Incepand cu suportul pentru muzica si pana la cabluri, casti sau periferice, Vintage Point iti ofera oportunitatea sa vinzi sau sa schimbi aproape orice echipamente si aparatura de inalta calitate si claritate, prin intermediul site-ului nostru. Pe Vintage Point vei gasi, amplificatoare, boxe, cabluri, difuzoare, casti, egalizatoare, sisteme audio, preamplificatoare, suport si surse de semnal si multe altele. Toate la indemana ta, printr-un singur telefon, catre vanzator. Si da, aici le poti vinde si pe ale tale. Este simplu! Iti faci cont, si pui anuntul tau! Nu dureaza mai mult de 5 minute. Garantat!

Vintage PointPrin intermediul site-ului nostru, ne propunem sa adaugam un pic de calitate, dar si de seriozitate pietei de electronice audio prezente in Romania. Iar acest lucru, nu-l construim noi, ci voi. Clientii si oamenii interesati strict de calitatea produselor, claritatea sunetului si fidelitatea produselor pe care vreti sa le detineti.

Pe scurt, Vintage Point intermedieaza legaturi intre pasionati, profesionisti si persoane cu inclinatii catre calitate.

Disclaimer: Vintage Point nu vinde, nu livreaza, nu percepe comisioane si nici nu garanteaza pentru produsele prezente pe site. Toate produsele sunt adaugate pe acest site, de catre persoane fizice sau firme, iar singurele responsabile de calitatea, preturile sau livrarea acestora, sunt doar cei care le vand. Platforma Vintage Point este doar o unealta de legatura, intre vanzatori si cumparatori, fie ei persoane fizice sau firme, iar prin aceasta declaratie ne asumam singurul rol care ne revine, acela de a verifica anunturile care sunt adaugate pe site.

Prin site-ul nostru, puteti achizitiona sisteme sau echipamente audio, dar si periferice si alte elemente de interes, din domeniul audio. Vanzarea acestora este anuntata si supravegheata de catre Vintage Point, insa responsabilitatea pentru produse, calitatea acestora sau alte activitati de livrare si plata, revin doar cumparatorului si vanzatorului.

Cu toate acestea, stam totusi la dispozitia tuturor utilizatorilor si a potentialilor clienti ai site-ului, la adresele mentionate in cadrul site-ului. Suntem disponibili pentru orice intrebari, curiozitati sau informatii legate de produsele prezente pe site.

Vintage Point, locul in care vei gasi, claritate, fidelitate si calitate. Va asteptam!