Livrari

Livrari

Magazinul Vintage Point nu se face responsabil pentru livrarile sau tranzactiile dintre utilizatori! Totusi, pentru comunitatea noastra, punem la dispozitia acestora, cateva informatii de interes general, care pot ajuta atat vanzatorii cat si cumparatorii, pentru o mai buna colaborare si livrare a produselor. De asemenea, in aceasta pagina, atasam informatia si modul in care noi livram produsele marcate ca si Produse Vintage Point.

Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei. Pentru produsele aflate in stoc, durata expedierii coletului difera in functie de localitate, de modalitatea de livrare utilizata si de intervalul in care dumneavoastra faceti plata (in cazul transferului bancar - prin OP). Livrarea comezilor se face prin Curier rapid sau prin Posta Romana. Timpul de livrare prin curierat rapid este cuprins intre 1 - 3 zile lucratoare de la plasarea comenzii iar prin Posta Romana este cuprins intre 3 - 7 zile lucratoare (in orice localitate din tara).

Coletele vor fi livrare prin curier rapid in cazul in care orasul de destinatie se numara printre cele peste aprox. 4000 de localitati din reteaua curierului nostru sau prin Posta Romana in cazul in care orasul de destinatie se afla in afara retelei curierului nostru (aceasta abordare este menita sa va protejeze de situatiile in care taxa de livrare creste semnificativ datorita tarifelor pe km taxate de curieri in afara ariei lor de acoperire).

Costul de livrare incepe de la 15 lei pe colet prin curierat sau de la 10 lei prin Posta Romana. Costul de livrare este suportat de catre cumparator, cu exceptia situatiilor de "livrare gratuita" cand aceste costuri sunt suportate de noi, sau de catre vanzator.

Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sau Posta Romana sa livreze la timp, fapt pentru care Vintage Point nu va plati despagubiri pentru prejudiciile creeate de nelivrarea la timp a produselor.

Livrari

Livrarea se efectueaza in 1-2 zile lucratoare prin optiunea de livrare cu curierat rapid si 2-3 zile lucratoare cu Posta Romana, daca clientul doreste asta. Comenzile cu plata ramburs, efectuate pana la ora 16.00 in zilele lucratoare vor fi expediate in aceeasi zi si vor fi livrate in urmatoarea zi lucratoare (comenzile expediate vineri pot fi livrare sambata sau luni). Comenzile cu plata ramburs, efectuate dupa ora 16.00 in zilele lucratoare sau in weekend si sarbatorile legale vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Comenzile cu plata prin transfer bancar vor fi expediate in ziua incasarii banilor. Daca optati pentru plata prin transfer bancar este necesar sa efectuati plata in contul nostru, sau al vanzatorului, apoi se expediaza comanda. Aceste aspecte suplimentare se negociaza doar telefonic.

Pentru alte informatii referitoare la felul in care Vintage Point livreaza produsele, ne puteti contacta telefonic la numerele de telefon prezente pe site, sau prin email pus la dispozitia dumneavoastra in pagina "Contact".

Va multumim si va dorim cumparaturi placute!