Termeni website

Termeni webUrmatorii sunt termenii unui acord legal tacit intre dumneavoastra si www.vintagepoint.ro. Prin accesarea, cautarea si/sau folosirea acestui site web, confirmati ca ati citit, inteles si acceptat acesti termeni si ca respectati toate legile si regulamentele aplicabile, inclusiv legile si reglementarile privind controlul exportului si al re-exportului. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, nu folositi acest site web. Acest "site" Web poate contine alte instiintari asupra proprietatii si informatii despre copyright, ai caror termeni trebuie avuti in vedere si respectati. Informatiile din acest "site" Web ar putea contine inadvertente tehnice sau greseli de tipar. Informatiile pot fi schimbate sau actualizate fara notificare. www.vintagepoint.ro poate, de asemenea, sa faca, in orice moment si fara notificare, imbunatatiri si/sau schimbari la produsele descrise in aceste informatii. vintagepoint.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru nici un alt "site" Web pe care l-ati putea accesa prin acest "site". Cand accesati un "site" Web non-vintagepoint.ro, chiar si unul care ar putea contine sigla vintagepoint.ro, va rugam sa intelegeti ca acesta este independent de vintagepoint.ro si ca nu are nici un control asupra continutului acelui "site" Web.

www.vintagepoint.ro nu doreste sa primeasca informatii confidentiale sau asupra proprietatii de la dumneavoastra prin intermediul “site” -ului nostru Web. Va rugam sa luati la cunostinta ca orice informatii sau material trimis la www.vintagepoint.ro nu va fi considerat confidential. Prin trimiterea catre www.vintagepoint.ro a oricaror informatii sau materiale acordati www.vintagepoint.ro o licenta nerestrictionata si irevocabila de a folosi, reproduce, expune, efectua, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii si sunteti, de asemenea, de acord ca www.vintagepoint.ro are libertatea de a folosi oricare idei, concepte, know-how sau tehnici pe care ni le-ati trimis in orice scop.

Termeni webTotusi, nu vom dezvalui numele dumneavoastra si nici nu vom aduce la cunostinta publica faptul ca ati trimis materiale sau alte informatii catre noi decat daca: (a) obtinem de la dumneavoastra permisiunea de a va folosi numele; sau (b) mai intai va anuntam ca materialele sau alte informatii trimise de dumneavoastra catre o anumita parte a acestui “site” vor fi publicate sau folosite in alt mod impreuna cu numele dumneavoastra; sau (c) ni se impune prin lege sa procedam astfel.

Toate informatiile prezente pe site-ul vintagepoint.ro, sunt si apartin platformei in discutie, iar copierea lor este interzisa prin lege. Orice incercare de folosire a elementelor de natura vizuala, textuala sau a oricarui element de pe acest site, reprezinta contraventiune. Prin folosirea acestui site web, sunteti de acord sa respectati aceste obligatii si, de aceea, trebuie sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a lua cunostiinta de termenii de utilizare, actualizati. Pentru orice alte nelamuriri privind continutul paginii "Termeni " sinteti liberi sa contactati proprietarii siteului la adresa de mail contact@vintagepoint.ro.